Fellessamling på Ilsetra

Førjulsvinterens tradisjonsrike fellessamling for medlemmer i skiuklubben er også i år på Ilsetra. Dette er et sosialt og sportslig høydepunkt for mange i skiklubben, og vi oppfordrer både utøvere og andre medlemmer til å være med.

Fellessamling Budor - påmelding

13. -15. oktober blir det fellessamling barmark på Budor. Melddere på rakst og helst innen utgangen av søndag 1. oktober.

Imponerende i 1814-ruller'n høstrunden 2017

Det var imponerende innsats og glade barn og ungdom med i 1814-ruller'n høstrunden 2017 på skistadion i Eidsvoll idretts- og folkehelsepark. Med nesten 40 deltakere i lett regn ble det et flott arrangement både for utøvere og publikum.

Familiedag i Eidsvoll idretts- og folkehelsepark

Eidsvold Værks Skiklub har begynt realiseringen av Eidsvoll idretts- og folkehelsepark og i dag var det invitert til familiedag med offisiell åpning av EVS1881 Diskgolfpark, natursti og rulleski- og rullestolkonkurranse

1814-ruller'n høstrunden

Eidsvold Værks Skiklub inviterer til familiedag, rulleski- og rullestolkonkurranse og åpning av EVS1881 Diskgolfpark. Velkommen til Eidsvoll idretts- og folkehelsepark.

EVS1881 bygger snøproduksjonsanlegg

Årsmøtet i Eidsvold Værks Skiklub har vedtatt at styret skal arbeide videre med planene for å bygge et stort snøproduksjonsanlegg. Dette vil være et avgjørende løft for skiklubben og gi et veldig bra tilbud både til Eidsvolls befolkning og hele Øvre Romerike. Eidsvold Værks Skiklub kan med dette også satse stort sportslig sammen med andre klubber og lag.

Ny retning for EVS1881

Årsmøtet i Eidsvold Værks Skiklub har fattet sine vedtak, nytt styre er valgt og ny kurs er pekt ut. Eidsvold Værks Skiklub kommer i tiden fremover til å satse stort både på bredde og topp innen skiidrett, og skiklubben tar grep for å gjøre skiidretten billigere for familier og de yngste.

Betaler ikke medlemskontingent

Etter at medlemskontingentene ble sendt ut tidligere i vinter har bare omtrent halvparten betalt. Økonomisk sett utgjør ubetalte fakturaer 66.000 kroner, og har stor betydning for skiklubbens aktivitetstilbud. Så lenge det er mange faste utgifter ved å drive skiklubben, er det det sportsige tilbudet som rammes først

Innkalling årsmøte EVS 2017

Det vises til tidligere kunngjøring av årsmøtet i Eidsvold Værks Skiklub og innkalles med dette til årsmøte onsdag 15. mars 2017 kl 18:00. Innkallingen gjøres med hejmmel i Lov for Eidsvold Værks Skiklub § 13 og årsmøtedokumentene følger vedlagt.

Staviåsrennet 2017 er avlyst

Staviåsrennet 2017 er avlyst. Dessverre kom det for mye regn, og med lite snø på skistadion fra før ble det tatt avgjørelse om å avlyse. VI beklager dettte så mye.

HL 2017

Skiklubben har med løpere både i hopp og langrenn i Hovedlandsrennet 2017 på Tolga.

Fyll ut navn og epost for å motta info fra Eidsvold Værks Skiklub

Hovedsponsorer

Sponsorer

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products