Skiløypene med oppdaterte distanser

Eidsvold Værks Skiklubs skiløyper i Staviåsen har fått oppdaterte distanser. Dette er nå oppdatert på Skisporet.no, og alle distanser er målt fra skistadion rett innenfor tunellen fra parkeringsplassen.

Innkalling til årsmøte i Eidsvold Værks Skiklub

Eidsvold Værks Skiklub innkaller til årsmøte på Skistua onsdag 14. mars 2018 kl 18:30.

Amfi Eidsvoll barneskirenn 2018

Lørdag 10. februar deltok over 75 barn i årets Amfi barneskirenn. Eidsvold Værks Skiklub gjennomførte arrangementet, mens påmeding og utdeling av startnummer ble gjort hos Trento treningssenter. Alle barna leverte solid innsats og viste stor skiglede.

Klubbmesterskap i langrenn 1.2.2018

Torsdag 1. februar blir det klubbmesterskap i langrenn med langrensscrossdel for medlemmer i Eidsvold Værks Skiklub. Klubbmesterskapet blir med utgangspunkt i skistadion

56 nye skiløpere, 41 nye medlemmer og 20 liter skistuavaffel

Årets første kveld med skileik fikk et oppmøte på 46 barn som deltok på skileik. 10 nye skiløpere til de ulike treningsgrupene ble også registrert i kveld. 20 liter vaffelrøre, 7 brød og 2 poser havregryn til havregrøt var blant det som gikk med på kveldsmaten.

Minneord Hans Frank

Hans Frank, en bauta i Eidsvold Værks Skiklub, døde 31.12.2017. Begravelsen blir i Råholt kirke onsdag 10. januar kl. 11:00. Etter familiens ønske holdes minnestunden etter begravelsen på Skistua til skiklubben.

Fellessamling på Ilsetra

Førjulsvinterens tradisjonsrike fellessamling for medlemmer i skiuklubben er også i år på Ilsetra. Dette er et sosialt og sportslig høydepunkt for mange i skiklubben, og vi oppfordrer både utøvere og andre medlemmer til å være med.

Fellessamling Budor - påmelding

13. -15. oktober blir det fellessamling barmark på Budor. Melddere på rakst og helst innen utgangen av søndag 1. oktober.

Imponerende i 1814-ruller'n høstrunden 2017

Det var imponerende innsats og glade barn og ungdom med i 1814-ruller'n høstrunden 2017 på skistadion i Eidsvoll idretts- og folkehelsepark. Med nesten 40 deltakere i lett regn ble det et flott arrangement både for utøvere og publikum.

Familiedag i Eidsvoll idretts- og folkehelsepark

Eidsvold Værks Skiklub har begynt realiseringen av Eidsvoll idretts- og folkehelsepark og i dag var det invitert til familiedag med offisiell åpning av EVS1881 Diskgolfpark, natursti og rulleski- og rullestolkonkurranse

1814-ruller'n høstrunden

Eidsvold Værks Skiklub inviterer til familiedag, rulleski- og rullestolkonkurranse og åpning av EVS1881 Diskgolfpark. Velkommen til Eidsvoll idretts- og folkehelsepark.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Eidsvold Værks Skiklub

Hovedsponsorer

Sponsorer

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift