Påmelding Aktivitetsonsdag

Kjønn 
Fornavn 
Etternavn 
Fødselsdato 
Navn og tlf til foresatt 
Skole 
Fra onsdag 23. august og frem til høstferien blir det aktivitetsonsdag på skistadion. Dette er et gratis aktivitetstilbud for skolebarn fra 1. til 7. klasse, hvor allidrett vil stå på planen. Alle økter varer fra kl. 18:00 til 19:00. Her vil barna få være med på ulike aktiviteter og idretter, sammen med andre barn fra ulike skoler i kommunen. Et lavterskeltilbud, som alle skolebarn i barneskolealder kan delta på. Vi deler barna inn i alderspassende grupper, slik at alle får være i aktivitet med jevngamle. Ungdommer fra skiklubben vil være med som instruktører, og i etterkant av hver økt vil vi servere gratis kveldsmat inne på Skistua.

Til økta trenger barna å kle seg til aktivitet, og kle etter været. Vi anbefaler joggesko og skoskift fremfor støvler ved regnvær, men fint med regntett jakke. Noen av aktivitetene barna får delta på er fotball, bandy, friidrettsøvelser, aktivitetsleker og mye mer.   

Du trenger ikke være medlem i klubben for å delta, men du må melde deg på. Vi har et maks antall på 80 barn. Påmeldingsfrist vil være søndag 20. august, eller om vi skulle bli fulltegnet før påmeldingsfristen.

Bli med på aktivitetsrike onsdager! Vi gleder oss til å bli kjent med nye fjes, og se igjen alle kjente.

Har du spørsmål, ta kontakt med Tone på epost: nestleder@evs1881.no