Påmelding Allidrettsuka 2024

Kjønn
Fornavn 
Etternavn 
Fødselsdato 
Navn foresatt 
Telefon nr.  
E-post 
Adresse 
Postnummer  
Sted 
Har du egen sykkel?
Klesstørrelse t-skjorte 
Er det greit at bilder/filmer av deg/ditt barn blir brukt på idrettslagets åpne hjemmeside og i sosiale medier?
Kommentar

VI ER FULLTEGNET! 

Velkommen til årets Allidrettsuka på Skistua 24. - 28. juni! 

Allidrettsuka er for skolebarn født 2017-2011. Gjennom uka skal vi gjøre oss kjent med en rekke aktiviteter, og både nybegynneren og den mer erfarne er velkommen. Vi skal blant annet sykle, prøve rulleski, spille frisbee-golf, balansere oss gjennom ei hinderløype, spille ulike ballspill, og mye mer. 

Barna får Kiwi-lunsj hver dag, samt et fruktmåltid. Kiwi-lunsjen vil bestå av vanlig brødmat og pålegg. Fredag fyrer vi opp grillen. Vi skal være i mye aktivitet, og det er derfor viktig at barna får i seg godt med mat og drikke i løpet av dagen. Vi ønsker at alle spiser frokost før de kommer på morgenen. Dersom barnet ditt har allergier eller av andre årsaker ikke spiser brød, ønsker vi at dere tar kontakt med oss om dette i forkant av uka. Da får vi lagt til rette for en god uke for alle.  

Barna blir delt inn i grupper etter alder. Kommenter i kommentarfeltet om det er noe vi bør ta hensyn til i forhold til gruppeinndeling. 

Alle som deltar på Allidrettsuka får en t-skjorte, og derfor er det fint om dere oppgir klesstørrelse til ditt barn. Velg mellom disse størrelsene:
4-6 år
8-10 år
12-14 år
XS
S
M

Oversikt over aktivitetsplan og gruppeinndeling kommer på epost senest i starten av uke 24.  

Har du spørsmål, ta kontakt på epost: nestleder@evs1881.no