Eidsvold Værks Skiklub

Utleie

Utleie

Leie av Skistua, skistadion, rulleski- og rullestolløypa mv.

Skistua, skistadion, treningsrommet og rulleski- og rullestolanlegget leies ut til både privatpersoner, lag og foreninger, og bedrifter.

Kontaktperson utleie: Marianne Lie, tlf 984 25 608 (etter kl. 19) eller e-post: lie19@online.no (Gjelder også alle treningsgrupper i skiklubben som vil booke Skistua eller deler av denne utenom de faste treningstidene tirsdager og torsdager kl 18:00 til 20:30).

På Eidsvold Værks Skiklub sine faste brukstider av Skistua/skistadion/rulleski- og rullestolanlegget er det som hovedregel ikke anledning til å leie, men det kan være at skiklubbens aktiviteter legges andre steder slik at anlegg og Skistua er tilgjengelig.

Utleie av Storsalen, kjøkken, møterom, treningsrom, garderober på Skistua, skistadion, tidtakerrom i arenabygg, parkeringsplass og rulleski- og rullestolanlegget 2017

Medlemsleien er der det er medlemmet som er arrangør - en kan ikke leie på vegne av privatperson ikke-medlemmer, lag/forening eller bedrift for å oppnå redusert pris). Ved leie av deler av Skistua og/eller andre anlegg må det påregnes aktivitet i øvrige utleiedeler. Det blir vasket på formiddager, også dersom det er formiddagsleie. Gjestegarderobe og gjestetoaletter kan benyttes av alle leietakere.


SkistuaTreningsrommetSkistadionABIK terrengløpStorsalen
Skistua Eidsvold Værks SkikstadionTreningsrommet på Skistua Eidsvold Værks SkiklubSkistadion Eidsvold Værks SkiklubABIK terrengløpskarusell på SkistadionStorsalen festpuntet_hesteskooppsett

Eidsvold Værks Skiklub
Skistuavegen 30, 2074 Eidsvoll Verk
E-post: post@evs1881.no

Bankkonto: 2050.34.33320

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift