Eidsvold Værks Skiklub

Medlemsfordeler

Medlemsfordeler

Eidsvold Værks Skiklub sine medlemsfordeler

For et idrettslag vil det alltid være en kamp for å skaffe ressurser for å utvikle både sportslige og anleggsmessige tilbud. Det aller meste av arbeidet i EIdsvold Værks Skiklub gjøres i form av dugnad. Gjennom inntekter fra medlemskontingenter, treningsavgifter, offentlige tilskudd (inkludert spillemidler) og momskompensasjon kan skiklubben driftes på et gitt nivå også fremover i tid, men uten våre sponsorer hadde det ikke vært mulig å verken drive sportslig eller anleggsmessig utvikling. Gjennom noen sponsorer har vi medlemsfordeler, og når vi fremover skal arbeide med nye eller forlengelse av sponsoravtaler vil også temaet om medlemsfordeler bli en del av forhandlingene med de sponsorene der det er relevant.

Som medlem av Eidsvold Værks Skiklub har du i dag følgende medlemsfordeler:

Eidsvold Værks Skiklub logoSom medlem i EIdsvold Værks Skiklub har du gratis tilgang til skiklubbens treningsrom med garderober og dusj/WC. Skal du leie Skistua (NB! vær tidlig ute) får du medlemspris.

LeieMedlemsprispris ikke-medlem
Skistua hverdagkr 400,-kr 600,-
Skistua helg pr dagkr 1400,-kr 1800,-
Skistua fredag kl 13:00 - søndag kl 15:00kr 2000,-kr 2500

Klubbavtale med Sport og Fritid Birkelund på Kløfta
Eidsvold Værks Skiklub har inngått ny 5-årig (2015-2019) klubbavtale med Sport og Fritid Birkelund AS (G-sport Kløfta). Avtalen gjelder for Sport og Fritid Birkelund AS sine butikker på Kløfta og Jessheim. Medlemmer i Eidsvold Værks Skiklub som handler på Sport og Fritid Birkelund AS sine butikker må benytte klubbkort for å få nytte av avtalen. Medlemsfordelene er oppført på klubbkortet fra G-sport. Klubbkortet fås ved henvendelse til styret eller leder av Langrennsutvalget eller Hopp- og kombinertutvalget.

Kjøper du ett par ski par ski hos G-sport Kløfta sparer du inn medlemskontingenten for flere familiemedlemmer

Eidsvold Værks Skiklubs kundekonto hos Motér gir skiklubben gode rabatter på kjøp av varer både inne i butikken og ute. Skiklubbens medlemmer kan kjøpe varer med samme rabatter som skiklubben ved å vise medlemskortet (dette ble tilsendt på fakturaen for medlemskontingenten). Kjøpet må betales med kotant eller kort i butikken. Dersom varen du kjøper er på kampanje, og kampanjeprisen er bedre enn den faste rabatten får du beste pris.

Skal du bygge en liten platting eller kjøpe en dør har tjener du fort inn medlemskontingenten sin - det lønner seg å være medlem i skiklubben.

Har du bruk for rørleggertjenester velger du B&O Forberg. Som medlem at skiklubben får du både god kvalitet og hyggelige priser. Du finner B&O Forberg i Forberggården rett nord for Amfi EIdsvoll på Råholt.

Eidsvold Værks Skiklubs glassmesterpartner er Glass-Service AS på Råholt. Skal du ha ny glassrute eller noe annet innen glass får du gode tilbud fra vår sponsor- og samarbeidspartner Glass-Service AS på Råholt.

Eidsvold Værks Skiklub
Skistuavegen 30, 2074 Eidsvoll Verk
E-post: post@evs1881.no

Bankkonto: 2050.34.33320

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift