Eidsvold Værks Skiklub

Julekalendersalg

Julekalendersalg
RELATERTE NYHETER
EVS julekalender 2016

Eidsvold Værks Skiklub julekalender

Eidsvold Værks Skiklub julekalenderEidsvold Værks Skiklub julekalender selges i medio november hvert år og felles salgsdugnad gjennomføres på en tirsdag istedenfor fellestrening. Kalenderene kan selges etter kvelden med felles salgsdugnad, men vi oppfordrer flest mulig til å gjennomføre dugnaden da - og til å være lojale mot tildelt rode.

2300 julekalendere skal selges i 2016

Skiklubben har de senere årene hatt 2000 kalendere til salgs, og på styremøtet 6. april 2016 ble det besluttet (sak 34/16) å øke opplaget til 2300. I 2015 var det en ny dugnadskomite som planla og organiserte julekalendersalget, og inndelingen i rodene fra 2015 har vi. Med mindre tilpasninger er disse klare til bruk. Det ble i samme styremøtet belsuttet at det bør skaffes digitale betalingsløsninger, noe som vil være et tema i reforhandlingen av sponsoravtalen med Totenbanken sommer/høst 2016. Dersom noen ikke får solgt ut sine julekalendere på sin tildelte rode, må en ikke selge i en annen rode uten at det er klarert med julekalenderkomiteen. Det vil være svært uheldig dersom noen får besøk av kalenderselgere fra skiklubben to ganger - både som mulig irritasjon for den som får to besøk og ikke minst for det barnet eller ungdommen som kommer på sin tildelte rode og opplever at andre fra skiklubben har vært der.

Kalendersalget gir gode inntekter

Julekalenderene selges for kr 50,- pr stk og gir en brutto inntekt på kr 115.000,- Utgiftene til produksjon av kalenderene er på kr xxx. Samlet er det premier for kr xx når vi trykker opp 2300 kalendere, og det er to premier pr dag. Premiene får skiklubben av mange forskjellige lokale bedriter og noen privatpersoner, og også premiene samles inn på dugnad.

Mange faste kjøpere av julekalenderen

Det er mange "faste" kjøpere av kalenderene våre, og vi har erfart at dersom disse ikke har fått besøk av våre selgere kontakter de oss og spør om det ikke er julekalender i år. 2300 kalendere tilsvarer omtrent en kalender til 10% av Eidsvolls befolkning.

 

Eidsvold Værks Skiklub
Skistuavegen 30, 2074 Eidsvoll Verk
E-post: post@evs1881.no

Bankkonto: 2050.34.33320

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift