Eidsvold Værks Skiklub

Kjøp reklameplass

Kjøp reklameplass

Kjøpe reklameplass hos Eidsvold Værks Skiklub?

Vil din bedrift kjøpe reklameplass hos Eidsvold Værks Skiklub tar du kontakt med nestleder og markeds- og økonomisansvarlig i skiklubben, Ståle Årdal, på tlf. 456 14 204 eller e-post s-aar@online.no.

Vi tilbyr reklameplass på arenagjerdet og øvre parkering på Skistadion vår, på prepareringsmaskinene, lyktestolper, evs1881.no, i Lysakerbakkene og på klubbtøyet vårt. Vi har  ledige plasser på klubbtøyet for kommende skisesong.

Profiler bedriften din på skiklubbens klubbtøy

Klubbtøyreklame EVSVi har fire ledige sponsorområder på klubbtøyet vårt (fem på racingdressen) på henholdsvis 35 cm2 på tre av plassene og 50 cm2 på en av plassene (på racingdressen er det ledig to plasser på 50cm2). Mange av skiklubbens drøyt 600 medlemmer har klubbtøy, og ved offisiell representasjon skal alltid klubbtøy brukes til de anledningene det passer.

Hver høst legger vi ut klubbtøyet til bestilling for medlemmene, og det er på nykjøpt klubbtøy de nye sponsorlogoene blir med (ettermonteres ikke på gammelt). På offisielle fotograferinger har vi som mål at vi skal ha klubbtøy med alle de nyeste sponsorene tilgjengelig for de som fotograferes.

Plasseringene som er ledig på overtrekksdressen er som vist på bildet. På racingdressen er det armer og bein reklamen kan plasseres på.

Ta kontakt med oss for samtale, ytterligere informasjon, priser og eventuell sponsor- og samarbeidsavtale.

I 2016 vant Eidsvold Værks Skiklub sponsorprisen

I 2016 vant Eidsvold Værks Skiklub sponsorprisen til Totens Sparebank for at vi var den beste organisasjonen til å profilere banken blant alle de støtter. For oss er det viktig at både skiklbben og våre sponsor- og samarbeidspartnere får nytte av samarbeidet, og med oss som partner får din bedrift en bunnsolid samarbeidspartner med lange, gode tradisjoner og et godt verdigrunlag.

Støtt Eidsvold Værks SKiklub - verdens eldste skiklubb!

Eidsvold Værks Skiklub
Skistuavegen 30, 2074 Eidsvoll Verk
E-post: post@evs1881.no

Bankkonto: 2050.34.33320

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift