Eidsvold Værks Skiklub

1814 rullern høstrunden

1814 rullern høstrunden

Innbydelse EVS 1814-ruller'n ruleski- og rullestolkonkurranse høstrunden

Eidsvold Værks Skiklub inviterer til rulleski- og rullestolkonkurranse for alle. Fristil med "normaldistanser" for alle klasser. Dette er første gang EVS 1814-ruller’n ruleski- og rullestolkonkurranse arrangeres, og er det andre rulleskirennet som arrangeres i rulleski- og rullestolløypa til skiklubben. I tillegg til ordinære klasse har vi en åpen klasse for alle aldre der det er tillatt med både rulleski (uten krav til rullemotstand på hjul) og rullekøyter. For første gang inviterer vi også til rullestolkonkurranse.

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Klargjøringsfelt/oppvarming på skiklubbens 1200 m2 tilvenningsområde. Løypa går på nedre og øvre bane avhengig av årsklasse og nivå. Start og mål ved arenabygget. Startnummer hentes hos sekretariatet på renndagen. Sekretariatet finner dere i EVS-teltet på skistadion. På Skistua er det åpne garderober for deltakerne, og gjestetoalett for alle.

På skistadion finner dere også vår arenakiosk der det selges kaffe, Skistuavafler, saft/mineralvann, pålser/hamburgere, kaker mm. Vi tar betaling med kontanter, kort og VIPPS.

Det er gratis parkering.

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Rulleski- og rullestolkonkurransen er en del av EVS1881 familiedag med natursti, rulleski- og rullestolkonkurranse og åpning av EVS1881 Diskgolfpark.

Velkommen til Eidsvoll idretts- og folkehelsepark

Eidsvold Værks Skiklub
Skistuavegen 30, 2074 Eidsvoll Verk
E-post: post@evs1881.no

Bankkonto: 2050.34.33320

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift