Familiedag i Eidsvoll idretts- og folkehelsepark

Eidsvold Værks Skiklub har begynt realiseringen av Eidsvoll idretts- og folkehelsepark og i dag var det invitert til familiedag med offisiell åpning av EVS1881 Diskgolfpark, natursti og rulleski- og rullestolkonkurranse

Været til tross ble EVS1881 Diskgolfpark offisielt åpnet i Eidsvoll idretts- og folkehelsepark i dag. Ordfører John-Erik Vika og fylkesvaraordfører Lars Birger Salvesen sto for den offisielle åpningen sammen med banedesgineren og diskoflsportens grand old man i Norge, Espen Thoren. Både ordfører og fylkesvaraordfører kastet frisbee med både innsats og innlevelse og latteren satt løst. De fikk også en omvisning, med kasting, i de to første banene av Espen Thoren. Salvesen opplyste de oppmøtte om hvor stor denne idretten er og hvor raskt den vokser på verdensbasis og Vika sa at endelig er denne idretten kommet til Eidsvoll - til Eidsvoll idretts- og folkehelsepark.

Eidsvold Værks Skiklub retter en stor takk til alle som har bidratt til å realisere denne 6-hulls diskgolfparken, og til Reklame-Huset.no som har sponset skiltene. EVS1881 Diskgolfpark er åpen for alle hele tiden slik som alle andre utendørsanlegg i idretts- og folkehenlseparken er, så her er det bare å ta med en frisbee og sett i gang Husk å vær varsom når du ser andre som ferdes i nærheten av der du kaster.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift