Imponerende i 1814-ruller'n høstrunden 2017

Det var imponerende innsats og glade barn og ungdom med i 1814-ruller'n høstrunden 2017 på skistadion i Eidsvoll idretts- og folkehelsepark. Med nesten 40 deltakere i lett regn ble det et flott arrangement både for utøvere og publikum.

Det var imponerende innsats og glade barn og ungdom med i 1814-ruller'n høstrunden 2017 på skistadion i Eidsvoll idretts- og folkehelsepark. Med nesten 40 deltakere i lett regn ble det et flott arrangement både for utøvere og publikum. I dag nærmet vi oss Eidsvold Værks Skiklubs visjon om mange, gode og glade skiløpere i Eidsvoll - og i dag var de samlet fra klubber og idrettslag både fra Eidsvoll og andre kommuner.

Alle som deltok fikk medalje av lik valør, og det var en rekke uttrekkspremier både i 1814-ruller'n høstrunden 2017 og naturstien tidligere på dagen. Utrekkspremiene var gavekort fra skiklubben, gavekort fra Mix, Floriss og Cubus på Amfi Eidsvoll.

Ekstra gøy var det at det var med utøvere som ikke har gått mye på rulleski, i åpen klasse var det brukt rulleskøyter og vi hadde med en sykkelist som levert flott innsats på rulleski. Ved målgang var det mange glade og fornøyde barn og ungdom, som var med og satte sitt preg på dagen og som høstet aplaus fra mange tilskuere. Vi så mye idrettsglede.

En liten arrangørstab gjennomførte 1814-ruller'n høstrunden 2017 med godt humør, og som seg hør og bør var det god dialog mellom arrangør og deltakere slik at alle nådde starten. Konkurransen ble gjennomført med ouljevis fellesstart manuell tidtaking, og resultatlisten var klar med en gan gsiste startende var i mål. Resultatlisten finner dere i artikkelen.

Eidsvold Værks Skiklub ønsker alle velkommen tilbake ved neste anledning, og vil noen være med på treninger med skiklubben er det fellstreninger hver tirsdag og torsdag fra kl 18:00. Torsdager er for de som er 5. klassinger og eldre.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift