Fellessamling Budor - påmelding

13. -15. oktober blir det fellessamling barmark på Budor. Melddere på rakst og helst innen utgangen av søndag 1. oktober.

Fellessamling Budor 13.-15. oktober

Skiklubben arrangerer fellessamling barmark på Budor fredag 13. - søndag 15. oktober og har reservert 70 plasser. 50 i av disse plassene er en klubbpremie skiklubben vant sist vinter slik at kostnadene for de som blir med vil være antall brukte plasser over 50 delt på antall deltakere som skal betale. Bespisning dekkes av den enkelte.

Alle som er MEDLEMMER kan delta. Er du ikke medlem melder du deg inn her.

Samlingen blir fra fredag ettermiddag til søndag litt utpå dagen. De med flest treningsøkster legger opp til en økt p åfredag, 2.3 på lørdag og 1-2 på søndag. I utgangspuntket blir det gruppevise treninger, men der det er få på en gruppe eller ikke trenere med fra gruppene slår vi sammen. De som ikke er med på noen gruppe håper vi likevel kan tenke seg å være med, og alle tar et felles ansvar slik at alle er med på trening sammen med andre.

Fysisk aktivitet, mye moro og sosialt og ogdt fellesskap er gjennogangstonen for denne helga.

Overnatingen blir i leiligheter og campinghytter med 4 personer i hver enhet.

Påmelding

De som er med i en treningsgruppe (langrenn) kan melde seg på via gruppas Facebookgruppe. Andre melder seg på ved å sende e-post til Espen Jacobsen (espen318@gmail.com). Meld dere helst på innen utgangen av søndag 1. oktober. Dere kan melde dere på etter det også, men da kan det være lurt å be om tilbakemelding på bekreftet plass.

Når dere melder på oppgir dere fullt navn, fødselsdato, mobiltelefon. Er dere ikke medlem må der melde dere inn først, eller be om å bli registrert som medlem og mottat medlemsfaktura.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift