Fellessamling på Ilsetra

Førjulsvinterens tradisjonsrike fellessamling for medlemmer i skiuklubben er også i år på Ilsetra. Dette er et sosialt og sportslig høydepunkt for mange i skiklubben, og vi oppfordrer både utøvere og andre medlemmer til å være med.

Velkommen til fellessamling

Fredag 24. november til søndag 26. november 2017 arrangeres Fellessamlingen 2017 for Eidsvold Værks Skiklub. Fellessamlingen er åpen for alle medlemmer i skiklubben, og det er reservert en mange leiligheter med plass til 75 personer til sammen. Påmeldingen er nå åpen, og når du er påmeldt er den bindende. Vi har 75 plasser, og påmeldingen stenger 10.11.2017, eller når antall påmeldte er 75.

Påmelelding

Langrennsutvalget (LU) står som teknisk arrangør, og all henvendelse til hotellet skal gå via LU v/Thomas Nilsen. Ved spørsmål om arrangementet eller problem med påmeldingen; ta kontakt med Ståle Årdal, tlf 45614204 eller e-post admin@evs1881.no.

Påmeldingen gjøres her, og er bindende. Betaling av egenandel på kr 300 gjøres online ved påmelding. Alle betaler egenandel, og avhengig av hvor mange utøvere som blir med blir et antall trenere klubbtrenere på samlingen og får refundert egenandelen. Grupper og trenere kan bli mikset avhengig av påmeldingen.

Trenere som blir klubbtrenere på fellessamlingen kommer til å benytte gul vest med påskriften trener og logoen til skiklubben.

Vi legger også opp til fellestrening for de som ikke er med i aldersbestemte treningsgrupper, og vil også her forsøke å få til teknisk veiledning.


Fellessamlingen

Fellessamlingen er et viktig sosialt og sportslig arrangement, og for det sportslige har det tidligere vært lagt opp til fire-fem treningsøkter i løpet av helga avhengig av hvilken treningsgruppe i aldersbestemte klasser en er med i. Husk at samlinga også er åpen for medlemmer som ikke deltar i noen treningsgruppe.

Det er en egenandel på kr 300,- som inkluderer overnatting i leiligheter (egen stue, bad og 2 soverom), sengetøy (må legge på og re opp sengene selv), middag fredag, frokost, lunsj og middag lørdag, frokost søndag. Tilgang til utendørs svømmebasseng, samt steam og tørrbadstue. Møterom og hotellets AV-utstyr.

Vi kommer også til å legge opp til felles sosiale aktiviteter, og vi tar med klubbseilet og startnummer i tilfelle vi gjennomfører et testrenn for de utøvere som vil være med på det.

Ikke medlem ennå?

Er du ikke medlem i skiklubben kan du melde deg inn via www.evs1881.no, og etter at du har meldt deg inn og betalt medlemskontingenten er du hjertelig velkommen til å bli med på Fellessamlinga 2017. Lurer du på om du er medlem, sender du forespørsel til skiklubben på e-post arnegudbrand.frank@gmail.com (merk overskriften med "medlemsforespørsel <fornavn etternavn>").

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift