56 nye skiløpere, 41 nye medlemmer og 20 liter skistuavaffel

Årets første kveld med skileik fikk et oppmøte på 46 barn som deltok på skileik. 10 nye skiløpere til de ulike treningsgrupene ble også registrert i kveld. 20 liter vaffelrøre, 7 brød og 2 poser havregryn til havregrøt var blant det som gikk med på kveldsmaten.

Årets første kveld med skileik fikk et oppmøte på 46 barn som deltok på skileik. 10 nye skiløpere til de ulike treningsgrupene ble også registrert i kveld. Hele 41 av de 56 som deltok på skileik og begynte i treningsgrupper i kveld er ny medlemmer til skiklubben. 20 liter vaffelrøre, 7 brød og 2 poser havregryn til havregrøt var blant det som gikk med på kveldsmaten. Selv om Skistua er stor var det stinn brakke i kveld og kjøkkengjengen hadde en hektisk kveld, og de utførte oppgaven med stil. Kveldsmaten og Skistuavaffelen er et sosialt tiltak som vi synes er viktig og et sted for å bli kjent med andre.

6 instruktører med ansvar for skileiken fikk hendene fulle i kveld, og selv om det var noe kaos slik det ofte er første kveld med skileik var det mange glade barn ute på ski på skistadion i -8 grader. Selv i noen kuldegrader varmer det et skihjerte å se at så mange har lyst å være med å gå på ski, lære litt balanse og noen grunnleggende ferdigheter - og ikke minst ha det gøy sammen med mange andre. Mange spente foreldre på Skistua og ute på stadion, og noe foreldre som allerede første kveld tilbydde seg å bidra som assistenttrener fremover. Etter gjennomført skileik ute var det tid for kveldsmat, og hos Eidsvold Værks Skiklub er kveldsmaten inkludert for de som deltar på skileik. Vi har også bestilt klubbluer til alle og neste tirsdag deles gule synlighetsvester ut til de som ikke var med i fjor og fikk da.

Her skal vi få det mye gøy på ski fremover, og det er plass til flere. Og til nye og gamle skiløpere;

  • Torsdag 1. februar blir det klubbmesterskap i langrenn. Påmelding åpnes om kort tid her www.evs1881.no
  • Eidsvollkarusellen ski begynner 24. januar på Minnesund skistadion, renn nr 2 er 31. januar på Finstad, 3. renn er på Minnesund skistadion 7. februar og finalen med premieutdeling er på skistadion til Eidsvold Værks Skiklub 28. februar. Påmelding kommer på www.eidsvollkarusellen.no
  • Staviåsrennet 4. mars er skiklubens terminfestede renn for alle klasser. Påmelding på www.minidrett.nif.no. Søk opp Staviåsrennet og meld på. For de som ikke har medlt på via Min idret før ta kontakt med trener for veiledning. Vi legger også opp til opplæring på Skistua i forbindelse med en trening i nær fremtid.
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift