Klubbmesterskap i langrenn 1.2.2018

Torsdag 1. februar blir det klubbmesterskap i langrenn med langrensscrossdel for medlemmer i Eidsvold Værks Skiklub. Klubbmesterskapet blir med utgangspunkt i skistadion

Velkommen til klubbmesterskap i langrenn med langrennscrossdel.

Eidsvold Værks Skiklub inviterer alle medlemmer til klubbmesterskap i langrenn med langrennscrossdel, fristil, som avholdes torsdag 1. februar 2018 kl 18:30 på skistadion. Det blir intervallstart. Skiklubben har full premiering til alle klasser. For 7-årsklassen og eldre blir det premiering på skiklubbens årsavslutning. 6-årsklassen og yngre premieres på stadion etter målgang. I år har vi også mosjonsklasse.

Første start kl 18:30.

Distanser:
0-6 år: ca. 500 m
7-10 år: ca. 1 km
11-12 år: ca.2 km
13-14 år: ca. 3 km
15-16 år og senior kort: ca. 5 km
Junior: ca. 8 km
Senior lang: ca. 10 km
Mosjons: valgfri distanse.
Påmeldingsfrist tirsdag 30. januar kl 23:59. Etteranmelding på løpsdagen er mulig (vi ser helst at flest mulig melder seg på på forhånd).

Lenke til mer informasjon og påmleding finner du her. Betaling ved påmelding - ha derfor betalingskort klart.

Dette blir skirenn for alle - også mosjonister. Det er premier til alle. Premieutdeling ved målgang for de som er under skolealder. Øvrige premieres på skiklubbens sesongavslutning.

Gratis parkering. Skistua er åpen. Kiosksalg på skistadion med VIPPS, kort og kontant betaling. Saft til alle deltakere ved målgang. Møt opp før første start og hei på de minste.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift