Amfi Eidsvoll barneskirenn 2018

Lørdag 10. februar deltok over 75 barn i årets Amfi barneskirenn. Eidsvold Værks Skiklub gjennomførte arrangementet, mens påmeding og utdeling av startnummer ble gjort hos Trento treningssenter. Alle barna leverte solid innsats og viste stor skiglede.

Lørdag 10. februar deltok 76 barn i årets Amfi barneskirenn. Eidsvold Værks Skiklub gjennomførte arrangementet, mens påmeding og utdeling av startnummer ble gjort hos Trento treningssenter. Alle barna leverte solid innsats og viste stor skiglede.

Løypa på 150 meter var kjørt opp av skiklubbens løypesjef, Jan Eriksen, på jordet nord for Amfi Eidsvoll og vest for B. & O. Forberg. Løypesjefen tok sågar oppgaven som løypepatrulje før skirennet slik at det var nyoppgådde spor til ungene kom. Tommy Løkken (leder), Anette Bergseng (nestleder) og Ståle Årdal (markedssjef) fra skiklubben hadde oppgaven som arrangementskomité, og en stort mer hyggelig oppgave enn å arrangere et barneskirenn skal en lete lenge etter.

Det var ingen tidtaking, antall runder i løypa var valgfri, og det ble gått alt fra 1 til 70 runder. Ungene viste skiglede som om det var et OL, og hva er vel bedre enn å få gå akkurat så langt og lenge som barnet har lyst til samtidig med andre barn og med mange voksne som tilskuere med heiarop. Ved bruk av to mikrofoner og et lite høytaleranlegg ble det stemning med både "rapportering" fra løypa og ved målgang, og gjennom noen korte intervjuer med flere av barn fikk vi et inntrykk av hvordan det var å gå.

På skirennet var det med barn som både trener langrenn jevnlig, de som går på ski av og til og barn som ikke har gått mye på ski - og alle med flott innsats. Arrangørene fra skiklubben la merke til at mange barn gikk fortere etter hvert som de gikk flere runder, og det var tydelige fartsøkninger inn mot mål og passering når startnummer eller navn ble ropt opp over høytaleren. Heldigvis ble det ingen stavbrekk, men som en må regne med når det går unna så hadde vi noen fall. Alle skiløpere må regne med noen fall, og barna viste like stor glede og iver selv etter fall - og de var raskt opp på skia igjen.

Etter skirennet fikk alle deltkaere en Eidsvold Værks Skiklub drikkeflaske levert av Reklame-Huset.noVinner av uttrekkspremien og sponset av Amfi Eidsvoll. Som avslutning av arrangementet ble det trukket en deltaker som vant en komplett barneskipakke fra Intersport Eidsvoll. Den heldige vinneren av uttrekkspremien ble Jarle Ø. Stokke (bildet er publisert med godkjennelse fra pappa André Stokke). På bildet er Jarle sammen med skiklubbens nestleder Anette Bergseng og sin pappa André Stokke.


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift