Påminnelse om å betale medlemsfaktura

Eidsvold Værks Skiklub har sendt ut faktura for medlemsavgift 2018 til de som ikke har betalt.

Har du ennå ikke betalt medlemskontingent skal du nå ha fått en ny faktura for medlemskontingenten 2018. Den opprinnelige ble sendt ut 8. mars 2018.

Skiklubben er avhengig at så mange som mulig både er medlem og betaler kontingent. Det er kostbart å drive skiklubb med store anlegg, der både Lysakebakken, Skistua, skistadion og tur- og lysløypene krever både vedlikehold og f.eks strøm til lys og drivstoff til preparering ute.

Tur- og lysløypa er åpen for alle, også de som ikke betaler selv om det betyr at andre må betale mer.

Det kan være at noen har fått faktura og mener de ikke er medlem lenger. For en tid tilbake iverksatte vi synkronisering av medlemsregisteret med registeret hos Norges Idrettsforbund, og det har nok resultert at medlemmer vi hadde registrert som utmeldt har kommet inn igjen. Gjelder dette deg sender du en e-post til medlem@evs1881.no og melder ifra så ordner vi det.

Minner for øvrig at er medlemskap løper til skriftlig utmelding sendes til medlem@evs1881.no og tidligere fakturaer er oppgjort. For de som har vært med omorganisert trening anses det ikke som utmelding å slutte på treninger - en må i tillegg skriftlig melde seg ut.

Hovedsponsorer

Sponsorer

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift