Påmelding skileik 2019

Påmelding til skileik er åpen. Meld deg på nå. Skileiken starter tirsdag 15. januar kl. 18:00.

Skileiken starter tirsdag 15. januar og varer frem til tirsdag 12. mars. Det er ikke skileik i vinterferien i uke 8. Skileiken koster kr 600,- og det er obligatorisk å melde på via nettsiden vår. Du melder på til skileik her (samme påmeldingstjeneste som for treningsgruppene).

For å melde seg på skileiken må barnet være medlem i skiklubben. Er ikke barnet medlem gjøres innmeldingen her før påmelding til skileik kan gjøres. Når du melder på til skieliken MÅ fornavn og etternavn skrives likt det som er registrert i medlemsregisteret. Det samme gjelder e-post og mobiltelefonnummer. Vi anbefaler også å laste ned appen fra Spoortz for å ha full oversikt over medlemsskapet. Med appen kan du også oppdatere kontaktinformasjonen slik en også kan gjøre ved å logge seg på "Min side" på www.evs1881.no. Brukernavn (eller registrert e-ppst) og passord skal være tilsendt ved innmelding, og mangler du dette kan du velge glemt passord og oppgi e-postadressen som er registrert i medlemsregisteret.

Ungene trenger ski, skisko og klær som er egnet til å bevege seg i. Husk at det er ikke nødvendig at skiutstyret er nytt. Etter skileiken er det gratis saft til alle deltakere, og det er sosial samling i Storsalen på Skistua hvor det også er anledning til å kjøpe kveldsmat for en rimelig kostnad.

Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne være med på skileik og skitrening uten at økonomi er et avgjørende hinder. Eidsvoll kommune har en ordning der det kan søkes om økonomisk støtte for de som ikke har økonomisk rom for å være med. Ta kontakt med Eidsvold Værks Skiklub v/ leder Tommy Løkken på post@evs1881.no dersom du trenger å få en samtale om dette. Det er skiklubben som søker kommunen om støtte. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Hovedsponsorer

Sponsorer

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift