Meld deg på skileik og trening

Vi har nok snø og vi har gode skiløyper. Har du et barn som vil være med på skileik eller skitrening er tirsdager kl. 18:00 starttidspunktet på skistadion? For påmelding finner du veiledning nedenfor.

Vi vil at så mange som mulig skal ha en aktiv livsstil, og Eidsvold Værks Skiklub sin visjon er mange, gode og glade skiløpere i Eidsvoll. Vi arbeider for å skape en skiklubb for bredden der alle passer inn, og samtidig skal vi gjøre det mulig for de som vil drive med konkurranser å gjøre det. Alt starter uansett i det små og med de små - derfor har vi hvert år skileik. Skiklubben sin skileik er en form for skiskolen for de som ikke har begynt på skolen i alderen 4-6 år.

Vi har vår "tirsdag kveld på stadion" der både skileiken og våre treningsgrupper er på stadion og ute i skiløypene fra kl. 18:00. Etter skileiken og treninga har vi tilbud om kveldsmat og Skistuavaffel til en rimelig pris. Dette er en fin avslutning på kvelden, gøy for ungene - og det er fellesskap for liten og stor.

Til skileiken trenger ungene trenger ski, skisko og klær som er egnet til å bevege seg i. Husk at det er ikke nødvendig at skiutstyret er nytt. Etter skileiken er det gratis saft til alle deltakere.

Det kreves medlemskap i skiklubben for å være med på skileik eller skitrening. Medlemskapet faktureres etter årsmøtet i mars. For å være med på skileik eller skitrening må utøveren meldes på til dette, men den som skal være med må være registrert som medlem først.

Når du melder på til skileik eller trening MÅ fornavn og etternavn skrives likt det som er registrert i medlemsregisteret. Det samme gjelder e-post og mobiltelefonnummer. Vi anbefaler også å laste ned appen fra Spoortz for å ha full oversikt over medlemskapet. Med appen kan du også oppdatere kontaktinformasjonen slik en også kan gjøre ved å logge seg på "Min side" på www.evs1881.no. Brukernavn (eller registrert e-post) og passord skal være tilsendt ved innmelding, og mangler du dette kan du velge glemt passord og oppgi e-postadressen som er registrert i medlemsregisteret. Får du det ikke til sender du en e-post til medlem@evs1881.no og oppgir hva problemet er og fullt navn på aktuell utøver.

For å melde deg eller noen i din familie inn i skiklubben, gjør du det her.

For å melde på noen til skileik eller skitrening, gjør du det her.

For å få vite mer om skileik og trening skisessongen 2018/2019 kan du lese her.

Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne være med på skileik og skitrening uten at økonomi er et avgjørende hinder. Eidsvoll kommune har en ordning der det kan søkes om økonomisk støtte for de som ikke har økonomisk rom for å være med. Ta kontakt med Eidsvold Værks Skiklub v/ leder Tommy Løkken på post@evs1881.no dersom du trenger å få en samtale om dette. Det er skiklubben som søker kommunen om støtte. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Hovedsponsorer

Sponsorer

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift