EVS1881-juniorene med årsbeste i NC

EVS-juniorene har helgen den 11.-13. januar deltatt på NC på Konnnerud. EVS har vært representert med Sigrid Bye K19/20, Magnus Myran, Martin Flenmoren og Fredik Fodstad, alle M18.

Fredag ble det gjennomført fristil for alle, 5 km for Sigrid mens gutta gjennomførte 10 km. Lørdag var det klassisk sprint. Søndag var det siste konkurransedag og klassisk stod på programmet, 15 km for Sigrid og 10 km for Magnus, Martin og Fredrik.

NC er det prioriterte renn for de som satser langrenn, i K19/20 var det 140 påmeldte, mens i M18 med mer enn 180 påmeldte! Det er derfor en særdeles tøff konkurranse. Det som er gledelig, sett med EVS øyne er at alle våre løpere er motiverte og presterer gode løp, der alle tar med seg "årsbeste" prestasjoner fra helgens renn. Dette betyr mye for det videre treningsarbeidet som å ligger foran frem mot neste NC helg som gjennomføres på Røtterudmoen, der Åsen IL og Gjerdrum står som arrangører.

Vi ser frem mot dette og nye utfordringer! Vi ønsker Sigrid, Magnus, Martin og Fredrik lykke til i det kommende treningsarbeidet.

Hovedsponsorer

Sponsorer

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift