Eidsvold Værks Skiklub med dobbelt kretsmesterskap

Eidsvold Værks Skiklubs lag i gutter junior og jenter 15/16 år ble kretsmestre i stafett søndag 24. mars.

Eidsvold Værks Skiklub stilte 11 lag til stafettene på Nordåsen i Nannestad i dag da Bjerke IL arrangerte KM i stafett. I tillegg hadde vi løpere med på klubbmixlag. Med godt over 30 løpere og dertilhørende smørere, skibærere, heiagjeng og sekundandter ble klubbfargene til verdens eldste skiiklubb godt synlig. Alle som trengte det fikk smørehjelp og skiklubbens sponsor Sporten Eidsvoll AS stilte med et ekstra rillejern for god glid. Eidsvold Værks Skiklub satte virkelig sitt preg på skirennet i dag, og en godt sammenspleiset klubb hadde en stor base med klubbtelt og flere beachflagg lett synlig like ved start og mål.


To av lagene til Eidsvold Værks Skiklub gikk helt til topps, og flott innsats med gode prestasjoner fra de andre lagene til skiklubben. For skiklubbens vinnerlag i gutter junior gikk Fredrik Gerardo Fodstad, Martin Halvorsen Flenmoren og Magnus Myran, og vinnerlaget i jenter 15/16 besto av Johanne Peroline Norheim, Marie Jakobsen og Julie Hammer. Skiklubbens gutter 13/14 gikk seg inn til en solid 3 plass i kretsmesterskapet, og laget besto av Henrik Jakobsen, Sondre Nikolai Norheim og Magnus Smedsrud.


Foto: EVS1881. Gutter junior - Myran, Fodstad og Flenmoren


Foto: EVS1881. Jenter 15/16 år: Jakobsen, Hammer og Norheim


Foto: EVS1881. Gutter 13/14 år: Jakobsen, Norheim og Smedsrud.

I de andre klassene var det også stor innsats og mange tok i det lille ekstra for laget sitt. Mange tette dueller på de ulike etappene ble det, og de som ikke hadde startet eller var ferdig med å gå var heiegjeng for de som var i løypa. Skiklubbens farger var over alt i og langs sporet, og langs sporet var også søsken, foreldre og besteforeldre som heiet. Rammen rundt skirennet skiklubben skapte for både erfarne renndeltakere og mindre erfarne var suveren med alle fra skiklubben samlet med klubbtelt, beachflagg (Myran på juniorlaget tok med seg ett inn på oppløpet og over mål - beachflaggene er over 4,5 meter høye), smørebord og smørehjelp, EVS drikkeflasker med sportsdrikke eller vann til de som ville ha det.


Eidsvold Værks Skiklub hadde mange glade og gode skikløpere med på skirenn i dag (og lørdag), og viste at det er en klubb med stort hjerte. Tilveksten blant de yngre er god, og de mange ungdommene som er med er gode forbilder for de yngste. Stafett er noe eget i langrenn - det er en flott lagidrett og det er gøy.

Hovedsponsorer

Sponsorer

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift