Fellessamling Ilsetra 2019

Tradisjonen tro inviterer vi også i år til fellessamling for EVS på Ilsetra helgen 22-24 November. Samlingen har fokus på både trening og det sosiale, og vi håper mange har mulighet til å være med.

Egenandelen pr pers er i år 750,- for hele helgen, og dette inkluderer overnatting i leilighet med bad 2 soverom og stue, middag fredag, frokost-lunsj-middag lørdag, og frokost-lunsj søndag. Klubben betaler samme beløp pr deltager, så det blir en 50-50 spleis.

Komplekset har utendørs svømmebasseng som vi prøver å få bruke lørdag ettermiddag.

Opplegget for treningen vil LU sammen med gruppevise trenere legge opp, og komme tilbake til.

Førstemann til mølla: Klubben har holdt av ca 80 plasser og påmeldingen er bindene, det er dessverre ingen snøgaranti, men det blir garantert et godt treningsutbytte uansett forhold.

VIPPS QR kode IlsetrabetalingPåmelding skjer på følgende måte: Send en e-post til Tommy Løkken på post@evs1881.no, eller Geir-Helge Sjaaeng på geir-helge.sjaaeng@fhp-ww.com med navn på deltagere, da vil dere få en bekreftelse fra oss om det er ledig plass eller ikke.

Ved mottatt bekreftelse går dere inn på VIPPS og betaler 750,- x antall deltagere på Vipps #126562 (EVS1881 Ilsetra 2019), eller skanner QR-koden. Har du ikke VIPPS betaler du inn til konto 2050.34.33320. Både VIPPS og konto: skriv melding med hovedpersonens navn + Ilsetra.


Med vennlig hilsen

LU og resten av styret.

Hovedsponsorer

Sponsorer

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift