ALLIDRETTSUKA 2022

  24.06.2022 Kl. 22:23  
Denne uken har skiklubben arrangert Allidrettsuka for skolebarn i alderen 6-13 år. I godt sommervær og aktivitetslystne barn, ble det en flott uke. I år deltok 110 barn. Gjennom midler fra Gjensidigestiftelsen har vi hatt mulighet til å engasjere 17 ungdommer i sommerjobb. De har fungert som gruppeledere og aktivitetsledere for barna. 

Gjennom uka har barna deltatt på ulike aktiviteter og leker. De har gått på rulleski, syklet, spilt volleyball, fotball, bandy, stikkball, frisbeegolf, hatt turnleker på tjukkas, klatret i hinderløype i skogen, lekt catching the flag, og vært med på ulike orienteringsaktiviteter. Det har vært et riktig aktivitetsutvalg. Siste dagen hadde vi Mesternes Mester gjennom hele dagen. Heldige som vi var, fikk vi besøk av brannvesenet, som kunne kjøle ned barna med brannslangen i sommervarmen. Det var veldig populært! 

Vi er stolte og ydmyke over at også i år ble det et vellykket arrangement, og tilbakemeldingene fra foreldre har vært veldig gode. Kanskje blir det en ny runde "Allidrettsuka" neste år også...... 


 

Vis alle nyheter