Leie av Skistua, skistadion, rulleski- og rullestolløypa mv.


Skistua, skistadion, treningsrommet og rulleski- og rullestolanlegget leies ut til både privatpersoner, lag og foreninger, og bedrifter.

Kontaktperson utleie: Marianne Lie, tlf 984 25 608 (etter kl. 19) eller e-post: lie19@online.no (Gjelder også alle treningsgrupper i skiklubben som vil booke Skistua eller deler av denne utenom de faste treningstidene tirsdager og torsdager kl 18:00 til 20:30).

På Eidsvold Værks Skiklub sine faste brukstider av Skistua/skistadion/rulleski- og rullestolanlegget er det som hovedregel ikke anledning til å leie, men det kan være at skiklubbens aktiviteter legges andre steder slik at anlegg og Skistua er tilgjengelig.

Medlemsleien er der det er medlemmet som er arrangør - en kan ikke leie på vegne av privatperson ikke-medlemmer, lag/forening eller bedrift for å oppnå redusert pris). Ved leie av deler av Skistua og/eller andre anlegg må det påregnes aktivitet i øvrige utleiedeler. Det blir vasket på formiddager, også dersom det er formiddagsleie. Gjestegarderobe og gjestetoaletter kan benyttes av alle leietakere.