Sesongavslutning 2022-2023

  27.04.2023 Kl. 21:48  

Etter en fabelaktig sesong med masse snø, strøkne skiløyper, vellykkede skirenn på hjemmebane, og rekordmange barn i aktivitet, ble kveldens sesongavslutning prikken over i'en. Små og store fylte salen, og det er gledelig at så mange ville delta på sesongens siste samling. 

Kvelden besto av utdeling av priser, trekning av ulike premier, litt oppsummering av sesongen, pølser på griller, og til slutt kaffe og kaker. En vellykket og hyggelig kveld! 

Gjennom sesongen har det vært lagt ned utallige dugnadstimer på ulike områder. Løypekjørerne, som har viet utallige timer i løypemaskinen, fortjente hvert et klapp fra alle i salen. Det gjør også alle andre som har stilt sin fritid til disposisjon denne sesongen. Et godt team, som har gitt utøverne våre og andre skiglade en så optimal sesong som mulig.  

Kveldens priser gikk til: 

Årets innsatspokal: Minea Sjaaeng og Sondre Nordheim
Skistipend utdelt av Eldres avdeling: Julie Hammer, Sondre Nordheim, Henrik Vea Johnsen og June Sjåeng.

Intersport Eidsvoll delte ut et gavekort til en utøver med god fremgang denne sesongen: June Sjaaeng.  

Årets idrettsstipend fra Eidsvoll Idrettsråd ble også delt ut i kveld. Halvor Hoel, leder av EIR, var kommet for å dele ut stipendet, og utøveren som gikk helt til topp, etter en godt skrevet søknad, var skiklubbens Julie Hammer. 

1. mai starter ny skisesong, og vi gleder oss til nye aktivitetsrike dager. 

Bilder fra kvelden finner du her 

Vis alle nyheter