Påmelding SKILEIK

Fornavn 
Etternavn 
Fødselsdato 
Navn foresatt 
Adresse  
Postnummer 
Sted 
Telefon nr. 
E-post 
Kommentar

PÅMELDINGEN TIL SKILEIK ER ÅPEN!

Vi gleder oss til å møte bygdas yngste skiløpere! Tirsdag 9. januar kjører vi i gang! 
Som i fjor, vil deltagelse på skileik være gratis, men endring fra i fjor er at alle barn som deltar på skileik må være medlem i klubben. Medlemsavgiften på 300 kr blir sendt ut i januar, eller fortløpende dersom man melder seg på skileik etter avgiften er sendt ut. 

For at vi skal ha kontroll på antall barn, vil det være en maksgrense på 100 barn. Vi har ingen påmeldingsfrist, men vi stopper påmeldingen på 100 deltagere, så her er det førstemann til mølla som gjelder.  

Skileik er hovedsakelig for barn i alderen 3-6 år. Yngre og eldre barn kan også melde seg på. Vi ber om at de som melder seg på tar i bruk tilbudet. Påmeldinger som ikke blir benyttet, vil bli avsluttet og gå til barn på venteliste. 

Skileikaktivitetene blir organisert av instruktører, som vil stå på aktivitetsposter rundt på skistadion. Instruktørene har ansvar for hver sin post, og alle barn må derfor ha med seg en voksen til å følge rundt på stadion. Barna må også ha eget skiutstyr.

Etter skileik er det gratis kveldsmat for alle barna, for de som ønsker det. 

Det vil være skileik 6 tirsdager, med oppstart tirsdag 9. januar. Vi holder på fra kl. 18:00 - 19:00. Før dere går inn på stadionområdet, melder dere i fra til en voksen i vest, slik at vi kan krysse av at dere har kommet. Med 100 skileikbarn på stadion, vil det være flere til å krysse av enn tidligere.      

Fortløpende informasjon om skileik blir postet på Facebooksiden "EVS1881 Skileik". 


Har du spørsmål? Ta kontakt på mail til nestleder@evs1881.no